Om Kleins Resebureau AB

KleinsKleins Resebureau AB är en privatägd och fristående resebyrå.Företaget grundades 1963 och är en av Stockholms äldsta privatägda resebyråer. Vi har små som stora företag och myndigheter som kunder.

Erfaren personal

Vi har personal med lång erfarenhet av resebranschen och vet vad som krävs för att kunna erbjuda våra kunder en god service genom kunskap och väl genomtänkta förslag.

Varför Kleins?

Vitsen med en bra resebyrå är att du kan ägna din tid år ditt arbete, medan vi på Kleins sköter ditt och företagets resande. Vi är experter på att skräddarsy resor efter dina individuella önskemål och på att  hitta bästa möjliga komfort inom dina prisramar. Vi fokuserar på personlig och hög service, tillgänglighet och företagsanpassade lösningar.

Vi är ett kostnadseffektivt verktyg för att underlätta din vardag och hjälpa dig att spara både tid och pengar.

Travelsupport – en mindre gigant

Via vårt medlemskap i Travelsupport har vi tillgång till bra avtal med reseleverantörer, flygbolag och hotell. Travelsupport en frivillig kedja av fristående resebolag, positionerade från Trelleborg i söder till Haparanda i norr. Idag är vi 85 resebolag anslutna och antalet ökar. Tillsammans har vi den volym som behövs för att förhandla fram prisvärda avtal. När du anlitar oss får du på så sätt den höga personliga servicen som utmärker en mindre aktör, men samtidigt förmånliga priser och erbjudanden. Det bästa ur två världar, som vi ser det.

..prova oss

Hos Kleins Resebureau får Du en personlig service och hjälp från våra erfarna medarbetare oavsett om Du reser i tjänsten eller privat.